Feeder.ro network

Cine face ce!? :)
Sunt curios. Eu folosesc ableton si cateva chestii pe langa pt productie. La mixaj, nu am nimic, mi-am dat tot insa tintesc pe ceva digital. Voi!?

Partajare

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Cubase SX 3, Native Instruments (Battery, Kontakt, FM8, Massive, etc), Albino, Blue.
2xTechnics1210

Răspunde la Aceasta

wow, tre sa ai rabdare sa te bagi la asa ceva si ai o gramada de avantaje. Eu m-am limitat la ceva mai compact sau nush. Ableton 7 cu toate chichitele lui. Are tot ce vrei, avantaju de a edita tot chiar si cand ai ajuns la finalul unei productii, insa interfata la vst-uri sau alte plug-in-uri nu e asa frumoasa. Ai ceva tras ce ai putea arata ? :)

Răspunde la Aceasta

Doba mare, doba mica, doba micutza, doba mititica, cinele si darabana. Si-un buhai.

Răspunde la Aceasta

U're way off topic dude!!!

Răspunde la Aceasta

Of course I am

Nah, adevaru-i ca nu prea conteaza softu'.. rezultatul e esential, parerea mea.
Ca sa fiu si putin on-topic: le-am incercat cam pe toate, in general ma dau cu FL si Renoise, plus cateva VST/VSTi mici si moca. Si cu Waldorf Pulse si Yamaha AN200 ,si ce tampenii mai inregistrez si prelucrez.

Răspunde la Aceasta

@Cycler, suna foarte bine piesa de pe cd-ul de la sunete, big up.
@ Lucky, check: http://www.myspace.com/trgproductions.

Răspunde la Aceasta

Thanks mate ! :D Sper sa mai iasa de-astea sau mai bune :P

A apropo de CD-ul de la Sunete ca mi-am adus aminte ... .n-are cineva revista + cd surplus de vanzare ? Macar CD-ul ? Deoarece bou' de mine lucra in draci in perioada aia si a uitat s-o cumpere sa aiba de pus in vitrina si aratat la nepoti :))

Răspunde la Aceasta

CD-ul ti-l pot marita, revista insa imi trebuie :) N-ar strica sa-i bagi un PM lui DEX pe forum, sa-l intrebi daca mai au numarul ala.

Răspunde la Aceasta

sal , si eu folosesc tot Alive 7. mi se pare cel mai complet si frendly software pt live . mai folosesti si vsti-uri ? si alte plug-in uri ?

Răspunde la Aceasta

ableton live ( battery, fm8, massive,rob papen's predator&albino,other vst's)....

Răspunde la Aceasta

Un contrabas pe nume Francoise, un bas electric pe nume Carmina, jazz si pofte electro. Sunt destul de analog, deci da:)

Răspunde la Aceasta

Respect ! :D

Răspunde la Aceasta

Despre

igu igu a creat această reţea socială în Ning.

Insignă

Se încarcă...

© 2010   Creat de igu în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Conectează-te la chat