Feeder.ro network

Happy Fish vrea sa-si mareasca reteaua de colaboratori (dincolo de comunitatea curvelor si a pescarilor, ar spune unii). Cautam:
- redactori colaboratori: scrii bine si intelegi unul din urmatoarele domenii: design interior, gadget-uri si scule, altceva in care crezi ca esti bun. Poti sa nu intelegi nimic dar sa scrii bine si sa ai umor.
- prieteni: ne apreciezi munca, intelegi ca a pastra nivelul de calitate si accesul liber presupune un efort serios din partea noastra si vrei sa ne ajuti. In special in promovare.
- turnuri de observatie: iti place Happy Fish, ai o vedere frumoasa spre oras de la fereastra ta, o conexiune broadband si nu ai nimic impotriva sa instalam la tine un webcam ip de exterior.

In functie de efort e posibil sa fiti si platiti. In principiu insa ar trebui sa va atraga mai mult gloria decit banii.

Toti cei interesati pot scrie la: happyfishtv at gmail.com . Pune te rog in subiect unul din cuvintele: redactor, prieten, turn

Alte comentarii sint binevenite aici.

Cuvinte cheie : fish, happy, happyfish

Partajare

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

la mine fu o problema pana azi... nu mai reuseam sa ma abonez la newsletter (nu vroia sa mai apara) da s-a rezolvat :D

deci, ma primiti la voi?

Răspunde la Aceasta

a fost un bug in pagina "contul meu", nu vedeai newsletterul daca nu aveai invitatii de trimis. Apropos, cine vrea invitatii si are cont pe HF sa-mi scrie.

Sigur ca te primim. Trimite te rog un mail cu ce stii/vrei sa faci, sa vedem ce gasim.

Răspunde la Aceasta

buna dimineata pesti fericiti!
v-am dat un mail, poate chiar doo. si eram curios ce se mai petrece pe la voi in legatura cu omuletii care isi doresc sa devina si ei fericiti. astept un semn, o maslina ceva. salut.

Răspunde la Aceasta

buna seara,

Am intirziat cu raspunsurile din cauza de balamuc cu noile proiecte. Promit ca revenim in curind cu detalii.

Răspunde la Aceasta

ah, ce bine! entuziasmul deja incepuse sa-mi scada...

Răspunde la Aceasta

Despre

igu igu a creat această reţea socială în Ning.

Insignă

Se încarcă...

© 2010   Creat de igu în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Conectează-te la chat