so, daca un baietas si-a facut un grup si eu ma alatur acelui grup, deschid o discutie (o intrebare mai mult decat pertinenta) si astept raspunsuri, iar a doua zi aceasta discutie pur si simplu dispare, eu pe cine dau vina?
Legătură Răspunsul lui Crissmo în Ianuarie 30, 2008 pe 12:31pm
da, la trendsetters am intrebat ieri (I stareted a discussion) care e faza cu grupul asta si despre ce e vb (mi se par de bun simt intrebarile). Fiind un termen ambiguu I was just wondering. Azi nu mai exista acea discutie.
Legătură Răspunsul lui Crissmo în Ianuarie 30, 2008 pe 4:16pm
so, igule, ce a avut de spus?
exista vreun motiv sau doar daca e grupul lui sterge orice nu-i convine?
pai nu prea e corect zic eu. Tre sa-l pupam toti in cur ca sa nu ne stearga comentariile facute pe celebrele deja trendsetter (eu inca ma intreb la ce se refera) si ed banger (care e de fapt un subgrup al muzicii electronice unde se putea desfasura) ?????
vorbeste mai frumos, ca baietasul e din us si poate nu-ntelege ce vrei de la el. in plus, e grupul lui...si ce daca ti-a sters postul...nu e ca si cum l-ai putea astepta la coltz?! :))
Legătură Răspunsul lui Crissmo în Ianuarie 31, 2008 pe 9:07am
hai mai... nu claca asa usor, mai radem, mai glumim, mai cerem explicatii, si tu una doua dai block? that;s not the us attitude bush was talking about.