Feeder.ro network

so, daca un baietas si-a facut un grup si eu ma alatur acelui grup, deschid o discutie (o intrebare mai mult decat pertinenta) si astept raspunsuri, iar a doua zi aceasta discutie pur si simplu dispare, eu pe cine dau vina?

Partajare

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

ai un exemplu mai concret?

Răspunde la Aceasta

da, la trendsetters am intrebat ieri (I stareted a discussion) care e faza cu grupul asta si despre ce e vb (mi se par de bun simt intrebarile). Fiind un termen ambiguu I was just wondering. Azi nu mai exista acea discutie.

Răspunde la Aceasta

:) intrebarea ta face sens
hai sa-l intrebam si pe Phillip Alexander (creatorul grupui) ce s-a intamplat.

Răspunde la Aceasta

blame the nazis.

Răspunde la Aceasta

so, igule, ce a avut de spus?
exista vreun motiv sau doar daca e grupul lui sterge orice nu-i convine?
pai nu prea e corect zic eu. Tre sa-l pupam toti in cur ca sa nu ne stearga comentariile facute pe celebrele deja trendsetter (eu inca ma intreb la ce se refera) si ed banger (care e de fapt un subgrup al muzicii electronice unde se putea desfasura) ?????

Răspunde la Aceasta

vorbeste mai frumos, ca baietasul e din us si poate nu-ntelege ce vrei de la el. in plus, e grupul lui...si ce daca ti-a sters postul...nu e ca si cum l-ai putea astepta la coltz?! :))

Răspunde la Aceasta

pai daca e din US, m-am lamurit complet ...
thanks

Răspunde la Aceasta

bine. esti tu tare le stii tu pe toate. gata, mai infrant.
i'll be the bigger man and use the block user button.

Răspunde la Aceasta

hai mai... nu claca asa usor, mai radem, mai glumim, mai cerem explicatii, si tu una doua dai block? that;s not the us attitude bush was talking about.

Răspunde la Aceasta

partea nasoala cu grupurile e ca sunt doar ca sa fie, nimeni nu intereactioneaza. toata lumea da join, da' nimeni nu participa.

Răspunde la Aceasta

Ffs, deja incep discutii din astea si aici? Ce interactiune ai vrea?

Răspunde la Aceasta

Trebuie sa dam vina pe masoni. Sunt sigur ca ei au sters postul.

Răspunde la Aceasta

Despre

igu igu a creat această reţea socială în Ning.

Insignă

Se încarcă...

© 2009   Creat de igu în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Conectează-te la chat