Feeder.ro network

Pentru ca e decembrie.
Unde mergeti in vacanta?
Eu ma uit afara cum ninge si parca miroase a vacanta.

Partajare

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

adica si tu o sa misuni cu noi printre unguri?

Răspunde la Aceasta

igen :)

Răspunde la Aceasta

daca nu cautati neaparat parties & DJs, un happening major la ei, cu traditie deja de cativa ani buni, este Budapest Christmas Market, in piata mare (Vörösmarty). Un fel de balci folk cu preparate si bauturi traditionale, muzica, dansuri, degustari, teatru in aer liber...e really fun. eu am prins editia de acum 2 ani si mi s-a parut foarte pitoresc (aviz fotografilor). distractie faina sa aveti!
ps: am gasit un un link cu mai multe infos aici: http://www.budapestinfo.hu/en/calendar_of_events/budapest_christmas...

Răspunde la Aceasta

o sa facem istorie.

Răspunde la Aceasta

i'auzi igu... mi se pare mie sau se cere un feeder get-together? stiu eu o cafenea draguta, tunari colt cu paul greceanu :)

Răspunde la Aceasta

eu zic sa asteptam sa ne strangem mai multi si dam un party. deocamdata suntem 200. Poate in februarie cand feeder implineste 3 ani ;)

Răspunde la Aceasta

oh, eu cred ca ar fi dragutsa si o cafenea :)

Răspunde la Aceasta

un party aniversar cu toti fanii si userii de pe network ar fi de bun augur! si daca mai pescuiti si un sponsor ceva poate aduceti si un band/DJ fain...februarie se apropie...

Răspunde la Aceasta

cu putina sansa, in sibiu.

Răspunde la Aceasta

un party ar fi absolut genial...mi se pare o super idee atata timp cat amosfera sa fie tot gen friendly and all that si organizare draguta si ..oh well deja ma gandesc prea mult.

Răspunde la Aceasta

bai imi pare sincer suuuper rau ca trebuie sa zic asta dar socializarea e ceea ce se intampla cel mai mult la un anumit gen de party-uri. iar asta ar fi asa oricum ai da-o... in fine astea's detalii de discutat la cafenea:P...

Răspunde la Aceasta

nu pot sa cred cata lume merge la party-ul de p vapor:))
si eu merg:))
sunt uimita:))

Răspunde la Aceasta

Despre

igu igu a creat această reţea socială în Ning.

Insignă

Se încarcă...

© 2010   Creat de igu în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Conectează-te la chat