Legătură Răspunsul lui Matei în Decembrie 19, 2007 pe 1:54am
daca nu cautati neaparat parties & DJs, un happening major la ei, cu traditie deja de cativa ani buni, este Budapest Christmas Market, in piata mare (Vörösmarty). Un fel de balci folk cu preparate si bauturi traditionale, muzica, dansuri, degustari, teatru in aer liber...e really fun. eu am prins editia de acum 2 ani si mi s-a parut foarte pitoresc (aviz fotografilor). distractie faina sa aveti!
ps: am gasit un un link cu mai multe infos aici: http://www.budapestinfo.hu/en/calendar_of_events/budapest_christmas...
Legătură Răspunsul lui Matei în Decembrie 20, 2007 pe 2:27am
un party aniversar cu toti fanii si userii de pe network ar fi de bun augur! si daca mai pescuiti si un sponsor ceva poate aduceti si un band/DJ fain...februarie se apropie...
Legătură Răspunsul lui maia în Decembrie 18, 2007 pe 6:16pm
un party ar fi absolut genial...mi se pare o super idee atata timp cat amosfera sa fie tot gen friendly and all that si organizare draguta si ..oh well deja ma gandesc prea mult.
Legătură Răspunsul lui maia în Decembrie 18, 2007 pe 11:49pm
bai imi pare sincer suuuper rau ca trebuie sa zic asta dar socializarea e ceea ce se intampla cel mai mult la un anumit gen de party-uri. iar asta ar fi asa oricum ai da-o... in fine astea's detalii de discutat la cafenea:P...