anul acesta, de revelion, web-ul (chiar) se inchide. vom face un maaaaaaaaaaaare party frumos asa cu merita si asteptam sugestii. general idea ar fi sa ne simtim ca acasa fara niiiici un stres ca in familie asa cum si este in web de frt. multe ori. sugestiile lasati-le pe aici pe undeva mai putin in privinta lineup-ului pe care il vom anunta cat de curand intr-un afis maaaare si frumos cat toate zilele..:D
Legătură Răspunsul lui Matei în Decembrie 17, 2007 pe 11:46am
se inchide as in de tot? sau se va redeschide in alta parte? am auzit si eu ceva zvonuri in directia asta...mi se pare oarecum trist. sunt generatii intregi de oameni care au crescut la web, in perioada lui mai buna de acum 4-5-6 ani cand chiar eram o mare familie....sad sad sad...
we shall be there...maybe...
Legătură Răspunsul lui maia în Decembrie 17, 2007 pe 5:31pm
nu, nu vor darama constructia nush daca pot sa va zic ceva concret cert este ca proprietarii actuali vor sa vanda spatiul iar cumparatorii nu sunt tocmai dispusi sa lase club acolo dar nici pe zeama de cladire cu birouri nu sunt ca's niste stimabili consumatori de haus si manele... in ceea ce priveste un nou sau un alt web in alt parte domnii mei va trebui sa mai asteptam destul de muuult ptr ca jonas nu merge in directia asta. in orice caz astea sunt inside barfe care nu intereseaza pe nimeni cred ca cel mai important este ca DA se inchide si va vrem acolo pe toti cei care cred ca web-ul merita un astfel de tribute daca pot sa-i zic asa sa va ating la sufletel...
Legătură Răspunsul lui Matei în Decembrie 17, 2007 pe 8:59pm
da...chiar azi mai vorbeam cu cineva de treaba asta si mi-a zis la fel, ca cica se va darama ca sa se construiasca altceva in loc. acum nu prea conteaza ce anume, trist e ca web-ul va disparea. si nu e ca si cum chiar am avea ce face ( vreo petitie online sau ceva :) ), dar macar o ultima petrecere `in masa` sa mai prindem. toti DJii care au crescut acolo, toate trupele care au evoluat odata cu web-ul si toti fanii locului ar trebui sa fie acolo. for old time's sake..
Legătură Răspunsul lui maia în Decembrie 18, 2007 pe 12:48am
ah si multumesc matei ptr gandurile frumoase ma bucur ca tu chiar ai prins ideea. au mai prins-o si altii pe care o sa-i vedem acolo si cu care o sa ne bem creierii de revelon. like i said, like u said e de bun simt sa fim/fiti acolo...
Legătură Răspunsul lui maia în Decembrie 18, 2007 pe 12:36am
nu asta e lineupul...dar ma rog. cineva s-a grabit sa dea niste nume care nu si-au dat acceptul si alte nume care nici macar nu erau in program . mr disco nu vine clar ptr ca eu fac lineupul si nu l-am chemat nici macar nu-l cunosc. iar daca tot ne mananca in cur sa o ardem smecheri si sa vorbim ce nu trebuie inainte de vreme va zic eu singurii care au confirmat sunt gojira care ma si ajuta cu orgaizarea, d-laid si kidlazy respectiv calin. asta e deocamdata cu marika am sa vb abia MAINE si probail ca va veni intradevar si UNU. deci nu va excitati la fiecare zvon aruncat aiurea in tramvai...