Feeder.ro network

anul acesta, de revelion, web-ul (chiar) se inchide. vom face un maaaaaaaaaaaare party frumos asa cu merita si asteptam sugestii. general idea ar fi sa ne simtim ca acasa fara niiiici un stres ca in familie asa cum si este in web de frt. multe ori. sugestiile lasati-le pe aici pe undeva mai putin in privinta lineup-ului pe care il vom anunta cat de curand intr-un afis maaaare si frumos cat toate zilele..:D

Partajare

Fişiere Anexate :

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Confirm ce zice Maia.....inca nu s-a stabilit line-upul final.......in curand o sa va dea ea toaaate detaliile !!!

Răspunde la Aceasta

scuze de dezinformare. mailul este primit de la web club, de pe adresa de pe care primesc de mai bine de un an anunturile cu party-urile din web.

Răspunde la Aceasta

da stiiiiu...am aflat acum..imi pare rau dar nu e vina niciunuia dintre noi faptul ca ionas nu stie sa taca si sa astepte, imi cer scuze oricum remarcile mai acide il priveau pe cel care te-a informat si nu pe tine ca mi se fac sinapsele cum trebuie sa stii. oooff...mda deci e o labareala maxima. ideea e ca cineva o sa puna si muzica la web de revelion... si cineva o sa si mearga acolo...sorry igu, ma enervez repede...
Confirm ce spune Maia........line-upul nu e stabilit si o sa va dea ea in cateva zile toaaaaaaaaate detaliile !!! Nu sariti ! Nu va hazardati !!!

Răspunde la Aceasta

asteptam atunci cu interes o confirmare oficiala a line-up-ului :)

Răspunde la Aceasta

`Criminalu da Catifea` m-a omoraaat!! :D :)))
bine ca s-a inchis anu' asta! ne vedem la urmatorul ultim revelion :))

Răspunde la Aceasta

am fost acolo, a fost ok :)

Răspunde la Aceasta

Despre

igu igu a creat această reţea socială în Ning.

Insignă

Se încarcă...

© 2010   Creat de igu în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Conectează-te la chat