Feeder.ro network

igu

Fumatul in spatiile publice interzis din 2008? Pareri?

Se pare ca Ministerul Sanatatii intentioneaza sa interzica fumatul in spatiile publice incepand din 1 iulie 2008. Ce parere aveti? Cum credeti ca o sa afecteze atmosfera din cluburi/baruri? Dar pe voi ca fumatori/nefumatori?

Cuvinte cheie : fumat

Partajare

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

excelent. Eu sunt fumator dar abea astept sa se interzica. in sfarsit o sa vezi ceva in club si nu o sa mai mirosi in ultimul hal a fum. cu fumul tau nu ai probleme dar a altoraaa.... si is multi ca dracu. si daca te uiti la aia ce fumeaza nu au nici o scrupula... fata de cei ce nu fumeaza ii supun cu tupeu la fum. de parca ar fi ok. am fost in club in anglia unde e deja interzis si e super. ai aer cand dansezi sa respiri si daca chiar iti trebe sa fumezi stai in fata usii cu inca 30 persoane intr-un morman de mucuri. nu o sa afecteze cu absolut nimic viata sociala ci e doar o chestie pana te obisnuesti. ca de distrat trebe sa te distrezi oricum ar fi.

Răspunde la Aceasta

fascism / whatever.

Răspunde la Aceasta

pe mine ca fumator o sa ma afecteze in mod negativ.
pe mine ca nefumator o sa ma afecteze in mod pozitiv.

una peste alta, asta e.

Răspunde la Aceasta

Mie mi se pare ridicol ca se pot amenaja baruri speciale strict pentru nefumatori, pe cand e ilegal sa ai un bar/restaurant/club/orice exclusiv pentru fumatori.

Stupid. :|

Răspunde la Aceasta

Răspunde la Aceasta

Se pare ca nu totusi.
Ma si miram.
Insa in Munchen e interzis de la 1.01.08. si se simte. E bine.
Nu stiu cum o sa fie la noi la anu.

Răspunde la Aceasta

Si la anul o vor mai amana, si tot asa. Si oricum: stiu destule localuri din Bucuresti care inca nu au spatiu de nefumatori, desi legea a intrat in vigoare de... Un an?

Am fost in Munchen cu cateva zile inainte de revelion - se fuma in draci peste tot, si ii cam deranja legea asta (dar totusi nu ca pe francezi) - dar ei oricum erau mult mai inaintati. De exemplu. Noaptea, singurele surse de tigari sunt automatele. Marea lor majoritate te intreaba de un card bancar cu un chip special, care iti atesta statutul de major. Altfel, valea...

Răspunde la Aceasta

da mama cu biciul in mine/ ca n-am ascultat de tine
Mare nebunie pentru cei ce le spala parintii hainele de cl00b e legea asta.
..

Răspunde la Aceasta

In Argentina este aceeasi lege nu sunt sigur de cand. E drept ca nu sunt -15 grade.Jjumatate din bar/club/... era afara la tigara. Este straniu sa te ridici de la masa din resturant spre exemplu sa iesi in fata usii la tigara, dar se practica la greu. Prin asta se creaza un context inedit de socializare, chiar e amuzant.

Răspunde la Aceasta

Sunt cu totul de acord ca sa nu se fumeze in locuri unde si alti oameni coabiteaza, ma refer la cele unde nuexista alternativa, de ce sa nu pot sa stau linistit pe un loc public daca vine altul si ma gazeaza? Sa fumeze la el acasa sau pe proprietatea sa, nu pe locul unde platesc si eu impozit si tot felul de taxe la stat. Nu am nimic cu cine fumeaza, e viata sa sa faca ce vrea cu ea dar nu ii dau dreptul sa imi scurteze mie viata.

Răspunde la Aceasta

In curand "Ministerul" o sa interzica si bautul si vorbitul in baruri...

Răspunde la Aceasta

Na ca nu l-a interzis. Desi nu m-as supara, m-ar ajuta sa ma las.

Răspunde la Aceasta

Despre

igu igu a creat această reţea socială în Ning.

Creează propria ta reţea socială !

Insignă

Se încarcă...

© 2009   Creat de igu în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Conectează-te la chat