Feeder.ro network

igu

Fumatul in spatiile publice interzis din 2008? Pareri?

Se pare ca Ministerul Sanatatii intentioneaza sa interzica fumatul in spatiile publice incepand din 1 iulie 2008. Ce parere aveti? Cum credeti ca o sa afecteze atmosfera din cluburi/baruri? Dar pe voi ca fumatori/nefumatori?

Cuvinte cheie : fumat

Partajare

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

hmmm...din 1 iulie?eu am ramas astazi stupefiata(nu,nu este prea mult spus :) ) din cauza faptului ca mai nou nu se mai fumeaza in arhitectura...pe terasa doar...ca sa nu mai spun ca daca nimeresti intr-o zi in care mai marii hotarasc ca ...'astazi nu mai avem acces pe terasa' nu mai fumezi ..sau daca ai atelierul la etajul 4 trebuie sa cobori si evident sa urci 3 etaje sa poti trage un fum... iar in cluburi..deja in club a din cate am auzit este spatiu pentru nefumatori...probabil odata cu introducerea legii vei stii ce cluburi sunt dechise si care nu...este bine ca vine vara si plecam spre orizonturi ceva mai albastre...

Răspunde la Aceasta

eu nu fumez, asa ca nu prea ma intereseaza - totusi, mi se pare cam aiurea sa mergi intr-un bar si sa nu fie fum de tigara, plus - tigarile stimuleaza discutiile, cum ramine cu momentele coffee and cigarettes? alinierea asta la ue mi se pare cam de rahat

Răspunde la Aceasta

prima data interzic fumatul in diverse locuri, apoi interzic fumatul whatsoever, dupa care tigarile ... si vezi cum va trebuie sa te ascunzi prin bai si dulapuri sa mai poti trage cate un fum. eu zic ca e tragic. aici nu e vorba de sanatatea fiecaruia ci de posibilitatea statului de a manipula. la inceput ne iau viciile; cine stie ce urmeaza ...

Răspunde la Aceasta

locuri pt fumatori !!! dar nu camere de 2/2 fara ventilatie...

Răspunde la Aceasta

vis-a-vis de camere de 2/2 la billund ca si loc de fumat este o cabina de 1.5/1.5 :))

Răspunde la Aceasta

este o.k. sa se interzica fumatul in spatiile publice atata timp cat se amenajeaza si spatii pentru fumatorisi mai exista si taxa pentru viciu...pana la urma de ce platesc?

Răspunde la Aceasta

smoke fight :)) eh, sperante desarte cu toate ca ar putea sa amenajeze tobacco corpies niste spatii..

Răspunde la Aceasta

cred ca ideea e sa convinga populatia sa se lase de fumat. treaba aia cu "coffee and cigarettes" e rezultatul a foarte multi ani de media in care barbatul adevarat fumeaza marlboro si femeia e mai femeie cu tigara subtirica si lunga in mana (si eventual manusa alba). mai mult decat imagine (cu tigara in mana) nu inteleg rostul fumatului. exista o parte pozitiva (te desstreseaza - care nu prea cred ca e adevarata) si o tona de parti negative. hai sa fim seriosi... de ce fumam? e evident ca iti face f mult rau, dar de aici pana a te lupta sa pastrezi acest obicei stupid e mult...eu fumez in jur de 2 pachete pe zi :D
prin localuri o sa fie mai bine ca o sa poti respira si ai ocazia (ca fumator) sa iti creezi noi cunostinte afara la tigara.
in concluzie sunt complet de acord cu interzicerea fumatului in toate spatiile publice

Răspunde la Aceasta

am impresia ca tu esti masochist. gandeste-te iarna, cum stai degerat la -15 grade afara ca sa poti sa fumezi ... sau cum mai bei cafeaua intr-o cafeanea fara tigara aferenta?

Răspunde la Aceasta

iei ceva mai gros pe tine ;) si bei cafeaua pe strada

Răspunde la Aceasta

Cam apocaliptic gandul - acum cluburile/barurile nu vor mai mirosi a fum de tigara, ci numai a transpiratie.

Răspunde la Aceasta

in Anglia s-a dat aceeasi lege de la 1 iulie 2007. Asa ca nu se intampla asta doar in Romania. O sa ajunga aceasta lege peste tot in Eu, mai putin in Olanda cred. Eu sunt fumator si cred ca aceasta lege este bine venita. Iar legea cu spatiul pentru nefumatori si spatiu pentru fumatori mi se pare mai tampita decat cea de fata avand in vedere ca 4 mese din coltul barului sunt ptr nefumatroi iar restul din jurul lor sunt pentru fumatori.

Răspunde la Aceasta

Despre

igu igu a creat această reţea socială în Ning.

Creează propria ta reţea socială !

Insignă

Se încarcă...

© 2009   Creat de igu în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Conectează-te la chat