Feeder.ro network

igu

Wireless FREE in Bucuresti. Ce HOTSPOT-uri stiti?

Ce HOTSPOT-uri free stiti in Bucuresti? Eu am verificat pana acum la Cafepedia (Universitate) si Pizza Hut (Universitate). La City Grill-uri am auzit ca mai are. La Irish Pub-uri (Dubliner de pe Titulescu si Harp din Piata Unirii) dar nu prea merge tot timpul. Planter's Cafe (Str. Stirbei Voda nr. 68)
La Museum (Cotroceni)
O cafenea in rond la Kogalniceanu.

Vreau sa fac o lista cat mai completa si sa o updatez regulat.
Cand se vor aduna ceva mai multe o sa le trec si pe o harta cu adresa completa.

UPDATE: Am intrebat lumea si pe feeder.ro. Gasiti si acolo raspunsuri. O sa le centralizez cand se aduna mai multe.

Cuvinte cheie : bucuresti, free, hotspot, internet, wireless

Partajare

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Aha! am mai gasit in Whispers, deasupra Exipratului, fix pe colt acolo.:)
S-au strans ceva locuri.

Răspunde la Aceasta

Ar mai fi cel pentru studentii din ASE (si nu numai, ca poate intra oricine) - in holul Ciberneticii (si in Rectorat, in cladirea veche). Bandwidth-ul e impresionant, chiar (aviz amatorilor de DC si Torrents).

Răspunde la Aceasta

la gara-n pub este. verificat personal nu, dar verificat de colega de camera in sesiune care are nevoie de liniste, da.

Răspunde la Aceasta

Free au si in noul Hard Rock Cafe (langa Pavilionu H)

Răspunde la Aceasta

la gara in pub si se prinde si in bloacele din apropiere , ca eu momentan de la ei imprumut net.

Răspunde la Aceasta

La Crem Cafe din Romana
la Tonka Soul Cafe in Piata Amzei
si in pasaj la Universitate

Răspunde la Aceasta

Expirat, Galeron, City Grill-uri (deci si Carrefour Regie), Taxi Fly (limitat ca timp, Zapp), Livingroom (Rosetti), Academiei colt cu Campineanu (vreo 3 retele, dar slab).

Răspunde la Aceasta

Karola Cafe (Cismigiu, Piata Walter Maracineanu)

Răspunde la Aceasta

Net-uri gatis, glumiti! Cine sa aduca un serviciu gratis la dispozitia publicului? In Paris exista net gratis cam peste tot pentru ca sunt multi turisti si vin banii indirect inapoi pe investitie, dar in saracia aia de Bucuresti? Hai sa fim seriosi!

In schimb, iata pentru pasionatii de linux cum se sparge un wireless clasic 802.11a/802.11b/802.11g cu linuxul:
http://aircrack-ng.org/doku.php
http://aircrack-ng.org/doku.php?id=aircrack-ng&DokuWiki=2ea197db75d84fd690efbb4ecc1ad442

Si pentru pasionatii de Windows se foloseste Cain & Abel.

Se cere un creier bun si o placa de retea wireless care stie packet injection (costa 100e se gaseste la delerii profesionisti nu la distribuitorii de box`uri)

Răspunde la Aceasta

Răspunde la Aceasta

Despre

igu igu a creat această reţea socială în Ning.

Insignă

Se încarcă...

© 2010   Creat de igu în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Conectează-te la chat