Feeder.ro network

igu

Wireless FREE in Bucuresti. Ce HOTSPOT-uri stiti?

Ce HOTSPOT-uri free stiti in Bucuresti? Eu am verificat pana acum la Cafepedia (Universitate) si Pizza Hut (Universitate). La City Grill-uri am auzit ca mai are. La Irish Pub-uri (Dubliner de pe Titulescu si Harp din Piata Unirii) dar nu prea merge tot timpul. Planter's Cafe (Str. Stirbei Voda nr. 68)
La Museum (Cotroceni)
O cafenea in rond la Kogalniceanu.

Vreau sa fac o lista cat mai completa si sa o updatez regulat.
Cand se vor aduna ceva mai multe o sa le trec si pe o harta cu adresa completa.

UPDATE: Am intrebat lumea si pe feeder.ro. Gasiti si acolo raspunsuri. O sa le centralizez cand se aduna mai multe.

Cuvinte cheie : bucuresti, free, hotspot, internet, wireless

Partajare

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Hei hei:) uhm, eu mai stiu unul care se afla la intersectia Dacia cu Eminescu, e chiar langa magazinul Converse. Se numeste Sign lounge cafe.
Bafta la vanat de unde ;)

Răspunde la Aceasta

OCS aka Orange Concept Store. ah si parca Turabo are free...

Răspunde la Aceasta

La CremCafe la Universitate.
La Festival '39 (la Hanul lui Manuc).

Am vazut, dar n-am verificat, un anunt la Phileas Fogg, in Mall-ul Vitan. In rest, nu exista pe acolo, desi mi-ar fi prins bine unul la Starbucks.

McDonald's-urile au, dar sunt dubioase. Cred ca trebuie sa ceri un user si o parola de undeva.

La Turabo, la Universitate, n-au. Am verificat. Aduca au, da' nu le merge de cateva luni. :)

Răspunde la Aceasta

...si la KFC

Răspunde la Aceasta

Shooters Sports Bar & Grill, se află pe Calea Văcăreşti lângă Piaţa Timpuri Noi.

Răspunde la Aceasta

- la Politehnica mai e, acuma nu stiu exact cat din campus au reusit sa acopere

Răspunde la Aceasta

yellow bar pe edgar quinet 10

Răspunde la Aceasta

Se pare ca au si in toate magazinele Romtelecom. Si evident in vecinatatea lor :)

Răspunde la Aceasta

la Curtea Sticlarilor e un bar. scrie pe usa ca ar avea free wireless... n-am verificat.

Răspunde la Aceasta

frame-ul din romana

Răspunde la Aceasta

Mai e de ceva timp WiFi in Churchill Bar (cu al lor site penibil, http://www.churchillbar.ro/). Asta-i pe Eminescu, vis-a-vis de Petrom.

Răspunde la Aceasta

Si la Muzeu Taranului Roman cu parola de la bar.

Răspunde la Aceasta

Despre

igu igu a creat această reţea socială în Ning.

Insignă

Se încarcă...

© 2009   Creat de igu în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Conectează-te la chat