Sortare după :
| Discuţii | Răspunsuri | Activitatea Recentă |
|---|---|---|
Stiati ca...Parcul Izvor(Bucuresti) are o noua menire? Este gazda 'evenimentelor' care se constituie PRINTRE ALTELE din mici,bere si muzica de proasta… Început de water melon |
10 |
Iun. 11, 2008 Răspunsul lui Seco |
Ziua Barbatului?!?Sa fim seriosi - un produs de marketing, prost, parerea mea, .... pai asta ce inseamna, ca toti barbatii sunt alcoolici (unii cam asa inter… Început de Andu |
1 |
Mai. 7, 2008 Răspunsul lui Unlord |
"Fuck USA, fuck NATO, fuck you! This is my station!!!" - "Doiaru" - "California Dreamin' "Ma deranjeaza ca nu pot merge linistit pe strada, ca traficul e si mai varza, ca unii nu mai pot deschide nici geamul, ca se asculta si bru… Început de Andu |
7 |
Apr. 7, 2008 Răspunsul lui g1g3l |
Inca unu ..a aparut un nou blog cu/despre/ce/unde/cine pentru fanii trip-hop/electro/ aruncati un ochi aici : www.advancedgold.blogspot.com Început de MarlynMerlot |
0 | Apr. 6, 2008 |
Wireless FREE in Bucuresti. Ce HOTSPOT-uri stiti?Ce HOTSPOT-uri free stiti in Bucuresti? Eu am verificat pana acum la Cafepedia (Universitate) si Pizza Hut (Universitate). La City Grill-ur… Început de igu |
22 |
Mar. 28, 2008 Răspunsul lui bboyspdy |
Bombs over BagdhadHello, caut un remix hard - techno al melodiei Bombs over Bagdhad a celor de la Outkast. Cred ca e un rmx de la Eric Sneo. Ma poate ajuta c… Început de g1g3l |
0 | Mar. 27, 2008 |
apelSilvana Rapeanu: "Fara zgomot, fara pancarte, fara circ. Sambata ne agatam (la propriu) de Galeria Noua! Nu stim daca mai poate ajuta cu ce… Început de Crissmo |
2 |
Mar. 13, 2008 Răspunsul lui Cycler |
Web Club - disparut pentru totdeauna?Si? Am ramas fara Web Club? Nici un investitor roman sau strain? Nimeni suficient de inimos sa duca mai departe o flamura de muzica electro… Început de ulise |
4 |
Mar. 11, 2008 Răspunsul lui ulise |
Caut: Independents Day - DJ SleekPrin '97 mi-am cumparat un mixtape a lui DJ Sleek, aka. Gypsy Bogdan, aka. Papa Bear numit Independents Day. Mai tin minte ca am ascultat c… Început de Cata |
3 |
Feb. 26, 2008 Răspunsul lui Cata |
T-shirts 4 allhttp://rumplo.com/ un link misto :) Început de Mihai Ghiduc |
2 |
Feb. 25, 2008 Răspunsul lui Andrei Sava |
© 2010 Creat de igu în Ning. Creează propria ta reţea socială
Embleme | Raportare eroare | Confidenţialitate | Termeni de utilizare a serviciilor