Feeder.ro network

Diverse (26)

Discuţii Răspunsuri Activitatea Recentă
water melon

Stiati ca...

Parcul Izvor(Bucuresti) are o noua menire? Este gazda 'evenimentelor' care se constituie PRINTRE ALTELE din mici,bere si muzica de proasta…

Început de water melon

10 Iun. 11, 2008
Răspunsul lui Seco
Andu

Ziua Barbatului?!?

Sa fim seriosi - un produs de marketing, prost, parerea mea, .... pai asta ce inseamna, ca toti barbatii sunt alcoolici (unii cam asa inter…

Început de Andu

1 Mai. 7, 2008
Răspunsul lui Unlord
Andu

"Fuck USA, fuck NATO, fuck you! This is my station!!!" - "Doiaru" - "California Dreamin' "

Ma deranjeaza ca nu pot merge linistit pe strada, ca traficul e si mai varza, ca unii nu mai pot deschide nici geamul, ca se asculta si bru…

Început de Andu

7 Apr. 7, 2008
Răspunsul lui g1g3l
MarlynMerlot

Inca unu ..

a aparut un nou blog cu/despre/ce/unde/cine pentru fanii trip-hop/electro/ aruncati un ochi aici : www.advancedgold.blogspot.com

Început de MarlynMerlot

0 Apr. 6, 2008
igu

Wireless FREE in Bucuresti. Ce HOTSPOT-uri stiti?

Ce HOTSPOT-uri free stiti in Bucuresti? Eu am verificat pana acum la Cafepedia (Universitate) si Pizza Hut (Universitate). La City Grill-ur…

Început de igu

22 Mar. 28, 2008
Răspunsul lui bboyspdy
g1g3l

Bombs over Bagdhad

Hello, caut un remix hard - techno al melodiei Bombs over Bagdhad a celor de la Outkast. Cred ca e un rmx de la Eric Sneo. Ma poate ajuta c…

Început de g1g3l

0 Mar. 27, 2008
Crissmo

apel

Silvana Rapeanu: "Fara zgomot, fara pancarte, fara circ. Sambata ne agatam (la propriu) de Galeria Noua! Nu stim daca mai poate ajuta cu ce…

Început de Crissmo

2 Mar. 13, 2008
Răspunsul lui Cycler
ulise

Web Club - disparut pentru totdeauna?

Si? Am ramas fara Web Club? Nici un investitor roman sau strain? Nimeni suficient de inimos sa duca mai departe o flamura de muzica electro…

Început de ulise

4 Mar. 11, 2008
Răspunsul lui ulise
Cata

Caut: Independents Day - DJ Sleek

Prin '97 mi-am cumparat un mixtape a lui DJ Sleek, aka. Gypsy Bogdan, aka. Papa Bear numit Independents Day. Mai tin minte ca am ascultat c…

Început de Cata

3 Feb. 26, 2008
Răspunsul lui Cata
Mihai Ghiduc

T-shirts 4 all

http://rumplo.com/ un link misto :)

Început de Mihai Ghiduc

2 Feb. 25, 2008
Răspunsul lui Andrei Sava

Despre

igu igu a creat această reţea socială în Ning.

Insignă

Se încarcă...

© 2010   Creat de igu în Ning.   Creează propria ta reţea socială

Embleme  |  Raportare eroare  |  Confidenţialitate  |  Termeni de utilizare a serviciilor

Conectează-te la chat